ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ https://sekeris.gr/ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | SEO | ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Thu, 19 Mar 2020 07:59:07 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://sekeris.gr/wp-content/uploads/2020/03/cropped-favicon-elias-1-32x32.png ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ https://sekeris.gr/ 32 32 Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου https://sekeris.gr/kataskevi-e-shop-irakleio-kritis/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kataskevi-e-shop-irakleio-kritis https://sekeris.gr/kataskevi-e-shop-irakleio-kritis/#respond Thu, 12 Mar 2020 13:16:17 +0000 https://sekeris.gr/?p=615 The post Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου appeared first on ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ.

]]>

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης | Ηλίας Σεκέρης

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, είναι ευκολότερο από ποτέ πια να κάνει κάποιος αγορές και πωλήσεις online.
Κανείς δεν περιορίζεται όπως παλιότερα στον επιτραπέζιο υπολογιστή για να κάνει την έρευνά του σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται.

Όλοι χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, tablet και φυσικά κινητά τηλέφωνα για την περιήγησή τους στο internet. Και μέσα στα πράγματα που κάνουν, συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές μέσω internet.

Αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις να πουλάς online, δες παρακάτω 6 λόγους για να μου εμπιστευτείς την κατασκευή του e-shop σου:

 

1. Ποιότητα κατασκευής e-shop

Ένα σωστό e-shop πρέπει φυσικά να πληροί κάποιες πολύ σημαντικές τεχνικές προδιαγραφές. Αυτό είναι απαραίτητο για την ομαλή του λειτουργία και την ανθεκτικότητά του στον χρόνο. Επίσης και για τον τρόπο που το βλέπει ο επισκέπτης αλλά και οι μηχανές αναζήτησης.

Για παράδειγμα ένα e-shop πρέπει απαραιτήτως να είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο του responsive design.
Το Responsive design είναι η μέθοδος εκείνη που το κάνει να εμφανίζεται σωστά, ανεξαρτήτως του μέσου που επιλέγει να το επισκεφτεί κάποιος.

Πρέπει επίσης να είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς browsers όπως Google Chrome, Mozilla Firefox κλπ. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση ο επισκέπτης μας να μην μπορεί να δει το περιεχόμενο του e-shop μας. Αυτό θα ήταν καταστροφή!

Θα πρέπει ακόμη να είναι αρκετά γρήγορο, ελαφρύ και να έχει δυνατότητα αναβάθμισης.

 

2. Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης

Η ποιοτική κατασκευή e-shop είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις. Το δεύτερο αλλά το ίδιο σημαντικό, είναι η φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης.

Ένα e-shop που απλά υπάρχει και δεν το βρίσκει κανείς, σου είναι εντελώς άχρηστο!

Για να το βρει όμως ο εν δυνάμει αγοραστής, θα πρέπει πρώτα να το βρει η ίδια η Google!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλές ενέργειες προώθησης της ιστοσελίδας σου, αλλά όλα ξεκινάνε από την κατασκευή.  Ένα e-shop που είναι κατασκευασμένο εξαρχής με τρόπο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, θα ανέβει πολύ γρηγορότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι ενέργειες SEO που θα κάνουμε για να το προωθήσουμε θα είναι πολύ πιο αποδοτικές και θα δώσουν γρηγορότερα αποτελέσματα.

 

3. Τρόποι πληρωμής / αποστολής

Στο e-shop που θα σου παραδώσω θα έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις όσους τρόπους αποστολής / πληρωμής επιθυμείς.

Είναι πολύ σημαντικό να διευκολύνουμε τον επίδοξο αγοραστή, τόσο στον τρόπο που θα πληρώσει, όσο και στο τρόπο που θα παραλάβει τα αγαθά που θα ψωνίσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σου θυμίζω ότι ο κόσμος του internet πρέπει να είναι εύκολος και γρήγορος. Αν έστω και λίγο δυσκολέψουμε τον αγοραστή, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εγκαταλείψει το e-shop μας.

Συνηθισμένοι τρόποι πληρωμών είναι:

  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Paypal
  • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα (με ή χωρίς δόσεις)

Συνηθισμένοι τρόποι αποστολών είναι:

  • Παραλαβή από το κατάστημα
  • Αποστολή με χρέωση βάρους
  • Αποστολή με χρέωση ανά αντικείμενο
  • Πάγιο κόστος αποστολής
  • Δωρεάν αποστολή (από ένα ποσόν και επάνω)

 

4. Ευκολία διαχείρισης

Η εύκολη διαχείριση e-shop είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος, που συχνά αγνοείται από τους περισσότερους.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε όλοι προγραμματιστές. Ούτε γνωρίζουμε πως να χειριζόμαστε άψογα περίπλοκα προγράμματα.

Άρα ένα e-shop θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση. Αυτό θα σε κάνει να θέλεις, αλλά και να μπορείς να ασχοληθείς μαζί του. Να το τρέξεις και να το αναπτύξεις.

Με λίγα λόγια δες το σαν ένα εργαλείο για την δουλειά σου. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να το χρησιμοποιείς εύκολα ώστε να δουλέψεις σωστά.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το e-shop που θα σου παραδώσω θα είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Αρκεί να έχεις βασική γνώση υπολογιστή.

 

5. Υποστήριξη

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει βέβαια στην παράδοση του e-shop. Όταν χρειαστεί, θα είμαι εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό.

Θα κάνουμε επίσης μια εντελώς δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία για το πώς θα χρησιμοποιείς το e-shop σου και φυσικά μπορώ να σου προτείνω τρόπους προβολής, διαφήμισης και επιπλέον προώθησης της επιχείρησής σου, ώστε να επικοινωνήσεις τη δραστηριότητά σου σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

 

6. Εξαιρετικές τιμές

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερος σημαντικός λόγος είναι φυσικά το κόστος e-shop.

Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, το να διατηρεί κανείς μια επιχείρηση που κερδοφορεί ή έστω “τα καταφέρνει”, είναι δύσκολο επίτευγμα.

Επομένως η ρεαλιστική τιμή κατασκευής e-shop είναι φυσικά απαραίτητη, ώστε κάποιος να κάνει το βήμα και να ξεκινήσει τη δική του οnline επιχείρηση.

Με άξονα λοιπόν αυτό, αλλά χωρίς έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής, δημιουργούμε e-shop στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 


Αν ακόμη δεν έχεις το e-shop που επιθυμείς, στείλε μου email στο elias@sekeris.gr ή τηλεφώνησε στο 6941 538 037.
Αν το e-shop σου δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης, ξεκίνα συμπληρώνοντας την φόρμα.

Θα κάνω μια εντελώς δωρεάν ανάλυση του e-shop σου και θα δούμε μαζί τι θα κάνουμε για να πιάσεις κορυφή!

Δες εδώ το πιο πρόσφατο eshop που κατασκεύασα ->

 

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης • Προώθηση ιστοσελίδων
Ηλίας Σεκέρης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Δες ακόμα

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης | Ηλίας Σεκέρης Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, είναι ευκολότερο από ποτέ πια να κάνει κάποιος αγορές και πωλήσεις online.Κανείς δεν περιορίζεται όπως παλιότερα στον επιτραπέζιο υπολογιστή για να κάνει την έρευνά του σχετικά με τα προϊόντα...

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας! Το SEO είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε με στοχοθετημένους καταναλωτές. Με τις SEO τεχνικές εστιάζουμε στην διάδοση του μηνύματός σας. Στο να επικοινωνήσετε την υπηρεσία σας και...

The post Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου appeared first on ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ.

]]>
https://sekeris.gr/kataskevi-e-shop-irakleio-kritis/feed/ 0
SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google https://sekeris.gr/pos-na-anevo-stin-katataksi-tis-google/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pos-na-anevo-stin-katataksi-tis-google https://sekeris.gr/pos-na-anevo-stin-katataksi-tis-google/#respond Thu, 06 Feb 2020 18:24:41 +0000 https://sekeris.gr/?p=165 The post SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google appeared first on ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ.

]]>

SEO τεχνικές για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας!

Το SEO είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε με στοχοθετημένους καταναλωτές. Με τις SEO τεχνικές εστιάζουμε στην διάδοση του μηνύματός σας. Στο να επικοινωνήσετε την υπηρεσία σας και να δείξετε στους καταναλωτές το προϊόν σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής στρατηγικής SEO δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις του αλγόριθμου κατάταξης της Google, ο οποίος ολοένα γίνεται πιο περίπλοκος.

Για όσους παρ’ όλα αυτά επιθυμούν να κάνουν μόνοι τους μια προσπάθεια να πιάσουν πρώτη θέση στη Google, εδώ είναι μερικές σημαντικές SEO τεχνικές.

 

1. Αξιολογήστε πώς αναζητούν οι πελάτες σας

Προτού μπορέσετε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπο σας, πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς βελτιστοποιείτε. Οι όροι που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναζητήσουν αυτό που προσφέρετε είναι γνωστές ως λέξεις-κλειδιά. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την εύρεση λέξεων-κλειδιών, αλλά θα σας συνιστούσα το Google Keyword Planner. Είναι δωρεάν και εύχρηστο, ειδικά για αρχάριους. Μπορείτε να βρείτε λέξεις κλειδιά εισάγοντας τη διεύθυνση URL του ιστοτόπου ενός ανταγωνιστή σας.

 

2. Εφαρμόστε λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπο σας

Μόλις εντοπίσετε τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με τα δικά σας, πρέπει να τις εφαρμόσετε στον ιστότοπο σας. Εάν το έχετε κάνει αυτό στο παρελθόν, ίσως γνωρίζετε ότι έπρεπε να συμπεριλάβετε την ακριβή λέξη-κλειδί έναν ορισμένο αριθμό φορών σε κάθε σελίδα.
Αυτή ήταν η καλύτερη μέθοδος μέχρι πρότινος, αλλά η Google έχει βελτιώσει την ικανότητά της να κατανοεί το θέμα μιας ιστοσελίδας. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει εκτός από την λέξη-κλειδί, να συμπεριλάβετε και άλλους σχετικούς με την λέξη-κλειδί όρους για να δημιουργήσετε ένα σαφές θέμα στην ιστοσελίδα σας.

 

3. Βελτιώστε τους τεχνικούς παράγοντες του SEO

Το περιεχόμενο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του ιστοτόπου σας. Αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την απόδοση του. Για παράδειγμα, όταν σχεδιάζετε έναν ιστότοπο ή αν έχετε ήδη σχεδιάσει έναν, είναι επιτακτικό τον κάνετε εύκολο στην πλοήγηση για τους χρήστες. Θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιεραρχία στον ιστότοπο σας και εάν έχετε πολλά θέματα, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια σωστή δομή πλοήγησης.

 

4. Δουλέψτε στη διάδοση του περιεχόμενού σας

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι αν “γράψετε ένα εξαιρετικό περιεχόμενο“, θα ανέβει αμέσως η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.
Το σπουδαίο περιεχόμενο είναι φυσικά ένα κρίσιμο στοιχείο για την οικοδόμηση ενός ιστότοπου, όμως  οι SEO τεχνικές λένε ότι δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε.
Αφού έχετε δημιουργήσει μια σπουδαία ιστοσελίδα, πρέπει να πείτε στον κόσμο για αυτήν!
Με πάνω από 6 ιστοσελίδες ανά άτομο στη γη, πρέπει να εργαστείτε αρκετά, αν θέλετε ο ιστότοπος σας να ξεχωρίσει. Το λεγόμενο link building λοιπόν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σωστού SEO.

 

5. Μετρήστε τα αποτελέσματα σας

Το καλύτερο μέρος του SEO είναι η δυνατότητα παρακολούθησης και τελειοποίησης ολόκληρης της διαδικασίας. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον ιστότοπο σας, τις πηγές επισκεψιμότητας και την αφοσίωση του χρήστη. Το Google Analytics και τα Webmaster Tools είναι και τα δύο δωρεάν προγράμματα που προσφέρει η Google, τα οποία σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τους επισκέπτες και τον ιστότοπο σας. Αν δεν το κάνετε ήδη, πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα να χρησιμοποιείτε αυτές τις δύο πλατφόρμες.

 

6. Προχωρήστε παραπέρα

Εκτός από το SEO, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις άλλες μεθόδους εισερχόμενου μάρκετινγκ, όπως τα μέσα μαζικής δικτύωσης ή το μάρκετινγκ περιεχομένου και πώς μπορούν αυτά να σας ωφελήσουν.

 

Μπερδεύτηκες με όλα αυτά; Δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς όσο χρειάζεται για να ανεβάσεις την κατάταξη της επιχείρησής σου; – Μην ανησυχείς καθόλου. Είμαι εδώ για εσένα!
Μπορώ να σου παρέχω υπηρεσίες SEO υψηλής εξειδίκευσης, εφαρμόζοντας όλες τις SEO τεχνικές ώστε το site σου να πιάσει κορυφή! 

Δες εδώ για παράδειγμα κάποια πακέτα SEO

Αν ακόμη δεν έχεις ιστοσελίδα, στείλε μου email στο elias@sekeris.gr ή τηλεφώνησε στο 6941 538 037.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Δες ακόμα

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης: 6 λόγοι για να μου εμπιστευτείς το e-shop σου

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης | Ηλίας Σεκέρης Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, είναι ευκολότερο από ποτέ πια να κάνει κάποιος αγορές και πωλήσεις online.Κανείς δεν περιορίζεται όπως παλιότερα στον επιτραπέζιο υπολογιστή για να κάνει την έρευνά του σχετικά με τα προϊόντα...

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας! Το SEO είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε με στοχοθετημένους καταναλωτές. Με τις SEO τεχνικές εστιάζουμε στην διάδοση του μηνύματός σας. Στο να επικοινωνήσετε την υπηρεσία σας και...

The post SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google appeared first on ΗΛΙΑΣ ΣΕΚΕΡΗΣ.

]]>
https://sekeris.gr/pos-na-anevo-stin-katataksi-tis-google/feed/ 0