Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και πρακτική ιστοσελίδα, που θα

εκτοξεύσει την επιχείρησή σας!

 

Ιστοσελίδες και eshop που πάνε στην κορυφή!

 

 

1. Κατασκευή ιστοσελίδας

Αφού λοιπόν το σκεφτήκατε καλά, αποφασίσατε να κάνετε κάποιες αναζητήσεις του τύπου  “Κατασκευή ιστοσελίδας Ηράκλειο” στο Google. Και αφού και εγώ μάλλον έκανα καλά τη δουλειά μου, πέσατε πάνω στο site μου.

Επόμενο βήμα;

Αρχικά θα κάνουμε μια συνάντηση, όπου θα κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρείας σας και το όραμά σας για αυτήν. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό συμβαίνει διότι η κατασκευή ιστοσελίδας δεν περιορίζεται στην όμορφη εμφάνιση. Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι πρακτική και χρήσιμη για εσάς και τους πελάτες σας. Και βέβαια πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στο επιχειρηματικό σας όραμα.

Πέρα από αυτό, μια σωστή ιστοσελίδα πρέπει να ακολουθεί τα διεθνή standards του internet. Ο κώδικάς της να είναι σαφής και καθαρός, ώστε να παραλάβετε μια ιστοσελίδα ανθεκτική στο χρόνο και εύκολα προσαρμόσιμη σε μελλοντικές αλλαγές.


 

 

 

 

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη κατά την κατασκευή ιστοσελίδας. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν μία ευχάριστη εμπειρία κατά την πλοήγηση τους σε αυτή. Επίσης εξασφαλίζει την παραμονή τους για περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα και αυτό είναι καλό για 2 λόγους:

 1. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παραμένοντας κάποιος περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα σας, είναι πιο πιθανό να αγοράσει από εσάς.
  Διότι πολύ απλά θα έχετε εξηγήσει καλύτερα τους λόγους που πρέπει να αγοράσει από εσάς και θα έχετε την ευκαιρία να τον πείσετε.
  Αν το site σας είναι αργό, θα βαρεθεί να περιμένει και θα φύγει. Υπάρχουν εκεί έξω πολλά άλλα μέρη για να βρει αυτό που ψάχνει.
  Ο κόσμος του internet είναι γρήγορος!
 2. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πλέον η Google έχει κάνει γνωστό ότι επιβραβεύει με καλύτερες θέσεις στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τις ιστοσελίδες στις οποίες οι χρήστες τείνουν να περνάνε περισσότερο χρόνο.
  Με λίγα λόγια η Google σε πάει ψηλότερα, αν η σελίδα σου είναι γρήγορη. Είναι τόσο απλό!

 

 

 

 

Responsive (Προσαρμόσιμη κατασκευή ιστοσελίδας)

Το μεγαλύτερο και συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν πλέον το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους στον ιστό. Η ιστοσελίδα σας οφείλει λοιπόν να εμφανίζεται εξίσου όμορφη αλλά και πρακτική σε όλες τις οθόνες και σε όλους τους τύπους συσκευών: κινητό, tablet, laptop, desktop.
Έτσι θα είστε σίγουροι ότι όσοι σας επισκέπτονται, δεν θα εγκαταλείπουν την σελίδα σας, γιατί η περιήγησή τους σε αυτήν θα είναι εύκολη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν.Το Responsive Web Design λοιπόν, έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για όσους έχουν ψηφιακή παρουσία.

 

 

Τι είναι όμως το Responsive Web Design;

Ας πάρουμε μια παραδοσιακή “σταθερή” ιστοσελίδα. Όταν προβάλλεται σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, για παράδειγμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να εμφανίζει τρεις στήλες. Αλλά όταν βλέπετε την ίδια διάταξη σε tablet, μπορεί να σας αναγκάσει να μετακινηθείτε οριζόντια, κάτι που δεν αρέσει στους επισκέπτες σας. Ή τα στοιχεία ενδέχεται να αποκρύπτονται ή να φαίνονται παραμορφωμένα. Ακόμη και να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.

Σε μια μικροσκοπική οθόνη smartphone, οι ιστοσελίδες είναι ακόμα πιο δύσκολο να εμφανιστούν σωστά. Οι μεγάλες εικόνες μπορεί να “σπάσουν” τη διάταξη. Ενδέχεται επίσης ο ιστότοπος να είναι πολύ “βαρύς” και να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο ο χρήστης να περιηγηθεί σε αυτόν.

Ωστόσο, εάν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί Responsive Web Design, η έκδοση του για tablet μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα ώστε να εμφανίζει μόνο δύο στήλες. Με αυτό τον τρόπο, το περιεχόμενο είναι ευανάγνωστο και εύκολο στην πλοήγηση. Σε ένα smartphone, το περιεχόμενο μπορεί να εμφανίζεται ως μία στήλη. Οι εικόνες επίσης θα αλλάξουν μέγεθος αντί να στρεβλώνουν τη διάταξη ή να αποκόπτονται.

Ένας πολύ σημαντικός ακόμη λόγος που η ιστοσελίδα σας χρειάζεται το Responsive Web Design είναι ότι η Google επιβραβεύει με καλύτερη κατάταξη τους ιστότοπους που δίνουν σημασία στην φιλικότητά τους προς τις κινητές συσκευές!

Άρα λοιπόν καταλήγουμε στο εξής: Το Responsive Web Design είναι μονόδρομος!


 

 

 

 

SEO – Google Friendly κατασκευή ιστοσελίδας

Ο λόγος που με βρήκατε όταν κάνατε μια αναζήτηση της μορφής “Κατασκευή ιστοσελίδας Ηράκλειο” είναι το SEO.
Το μάρκετινγκ “από στόμα σε στόμα” και οι συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες είναι εξαιρετικές πηγές πελατείας. Όμως στις μέρες μας, οι περισσότεροι καταναλωτές εξερευνούν τις επιλογές τους online πριν αποφασίσουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αν η επιχείρησή σας δεν βρίσκεται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, χάνετε πολλούς δυνητικούς πελάτες.

Ο τρόπος να είστε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι φυσικά το να έχετε μια σελίδα που είναι βελτιστοποιημένη για να ικανοποιεί τους κανόνες και τις πρακτικές της Google, όσον αφορά την κατάταξη. Το γνωστό σε όλους πια SEO.

Στην ιστοσελίδα που θα σας παραδώσω δεν θα έχω λάβει απλώς υπόψη τους κανόνες και τις πρακτικές του σωστού SEO. Στην ουσία θα την έχω χτίσει με αρχικό γνώμονα το SEO. Ώστε να έχετε μια σελίδα έτοιμη να πάει στην κορυφή, με την ανάλογη προσπάθεια.

Ποιο το νόημα του να έχετε μια ιστοσελίδα, αν δεν μπορεί να τη βρει κανείς;

Διαβάστε ακόμη:  Δείτε τους 4 κορυφαίους παράγοντες για καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας 


 

 

 

 

Υποστήριξη

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει βέβαια στην παράδοση της ιστοσελίδας σας. Όταν χρειαστεί, θα είμαι εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την σελίδα. Θα έχετε επίσης μια εντελώς δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία για το πώς θα χρησιμοποιείτε την σελίδα σας και φυσικά μπορώ να σας προτείνω τρόπους προβολής,  διαφήμισης και επιπλέον προώθησης της επιχείρησής σας, ώστε να επικοινωνήσετε τη δραστηριότητά σας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

 

 

 

 

 

 

Όλες οι υπηρεσίες σχετικά με τις ιστοσελίδες επιγραμματικά:

 1. Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας
 2. Σχεδίαση και κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα)
 3. Εργασίες εξειδικευμένου SEO (Search Engine Optimization)
 4. Κατοχύρωση ονομάτων χώρου (domain names)
 5. Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)
 6. Εγκατάσταση SSL πιστοποιητικών
 7. Παρακολούθηση και Ανάλυση στατιστικών με κώδικα Google Analytics

 

Ηλίας Σεκέρης | Κατασκευή ιστοσελίδας Ηράκλειο Κρήτης.
Στείλε μου email στο elias@sekeris.gr ή τηλεφώνησέ μου στο 6941 538 037 για να κάνουμε ένα δωρεάν ραντεβού, να μελετήσουμε τις ανάγκες σου και να σου κάνω την πρότασή μου.