Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης | Ηλίας Σεκέρης

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, είναι ευκολότερο από ποτέ πια να κάνει κάποιος αγορές και πωλήσεις online.
Κανείς δεν περιορίζεται όπως παλιότερα στον επιτραπέζιο υπολογιστή για να κάνει την έρευνά του σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται.

Όλοι χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, tablet και φυσικά κινητά τηλέφωνα για την περιήγησή τους στο internet. Και μέσα στα πράγματα που κάνουν, συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές μέσω internet.

Αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις να πουλάς online, δες παρακάτω 6 λόγους για να μου εμπιστευτείς την κατασκευή του e-shop σου:

 

1. Ποιότητα κατασκευής e-shop

Ένα σωστό e-shop πρέπει φυσικά να πληροί κάποιες πολύ σημαντικές τεχνικές προδιαγραφές. Αυτό είναι απαραίτητο για την ομαλή του λειτουργία και την ανθεκτικότητά του στον χρόνο. Επίσης και για τον τρόπο που το βλέπει ο επισκέπτης αλλά και οι μηχανές αναζήτησης.

Για παράδειγμα ένα e-shop πρέπει απαραιτήτως να είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο του responsive design.
Το Responsive design είναι η μέθοδος εκείνη που το κάνει να εμφανίζεται σωστά, ανεξαρτήτως του μέσου που επιλέγει να το επισκεφτεί κάποιος.

Πρέπει επίσης να είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς browsers όπως Google Chrome, Mozilla Firefox κλπ. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση ο επισκέπτης μας να μην μπορεί να δει το περιεχόμενο του e-shop μας. Αυτό θα ήταν καταστροφή!

Θα πρέπει ακόμη να είναι αρκετά γρήγορο, ελαφρύ και να έχει δυνατότητα αναβάθμισης.

 

2. Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης

Η ποιοτική κατασκευή e-shop είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις. Το δεύτερο αλλά το ίδιο σημαντικό, είναι η φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης.

Ένα e-shop που απλά υπάρχει και δεν το βρίσκει κανείς, σου είναι εντελώς άχρηστο!

Για να το βρει όμως ο εν δυνάμει αγοραστής, θα πρέπει πρώτα να το βρει η ίδια η Google!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλές ενέργειες προώθησης της ιστοσελίδας σου, αλλά όλα ξεκινάνε από την κατασκευή.  Ένα e-shop που είναι κατασκευασμένο εξαρχής με τρόπο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, θα ανέβει πολύ γρηγορότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι ενέργειες SEO που θα κάνουμε για να το προωθήσουμε θα είναι πολύ πιο αποδοτικές και θα δώσουν γρηγορότερα αποτελέσματα.

 

3. Τρόποι πληρωμής / αποστολής

Στο e-shop που θα σου παραδώσω θα έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις όσους τρόπους αποστολής / πληρωμής επιθυμείς.

Είναι πολύ σημαντικό να διευκολύνουμε τον επίδοξο αγοραστή, τόσο στον τρόπο που θα πληρώσει, όσο και στο τρόπο που θα παραλάβει τα αγαθά που θα ψωνίσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σου θυμίζω ότι ο κόσμος του internet πρέπει να είναι εύκολος και γρήγορος. Αν έστω και λίγο δυσκολέψουμε τον αγοραστή, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εγκαταλείψει το e-shop μας.

Συνηθισμένοι τρόποι πληρωμών είναι:

  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Paypal
  • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα (με ή χωρίς δόσεις)

Συνηθισμένοι τρόποι αποστολών είναι:

  • Παραλαβή από το κατάστημα
  • Αποστολή με χρέωση βάρους
  • Αποστολή με χρέωση ανά αντικείμενο
  • Πάγιο κόστος αποστολής
  • Δωρεάν αποστολή (από ένα ποσόν και επάνω)

 

4. Ευκολία διαχείρισης

Η εύκολη διαχείριση e-shop είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος, που συχνά αγνοείται από τους περισσότερους.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε όλοι προγραμματιστές. Ούτε γνωρίζουμε πως να χειριζόμαστε άψογα περίπλοκα προγράμματα.

Άρα ένα e-shop θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση. Αυτό θα σε κάνει να θέλεις, αλλά και να μπορείς να ασχοληθείς μαζί του. Να το τρέξεις και να το αναπτύξεις.

Με λίγα λόγια δες το σαν ένα εργαλείο για την δουλειά σου. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να το χρησιμοποιείς εύκολα ώστε να δουλέψεις σωστά.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το e-shop που θα σου παραδώσω θα είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Αρκεί να έχεις βασική γνώση υπολογιστή.

 

5. Υποστήριξη

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει βέβαια στην παράδοση του e-shop. Όταν χρειαστεί, θα είμαι εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό.

Θα κάνουμε επίσης μια εντελώς δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία για το πώς θα χρησιμοποιείς το e-shop σου και φυσικά μπορώ να σου προτείνω τρόπους προβολής, διαφήμισης και επιπλέον προώθησης της επιχείρησής σου, ώστε να επικοινωνήσεις τη δραστηριότητά σου σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

 

6. Εξαιρετικές τιμές

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερος σημαντικός λόγος είναι φυσικά το κόστος e-shop.

Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, το να διατηρεί κανείς μια επιχείρηση που κερδοφορεί ή έστω “τα καταφέρνει”, είναι δύσκολο επίτευγμα.

Επομένως η ρεαλιστική τιμή κατασκευής e-shop είναι φυσικά απαραίτητη, ώστε κάποιος να κάνει το βήμα και να ξεκινήσει τη δική του οnline επιχείρηση.

Με άξονα λοιπόν αυτό, αλλά χωρίς έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής, δημιουργούμε e-shop στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 


Αν ακόμη δεν έχεις το e-shop που επιθυμείς, στείλε μου email στο elias@sekeris.gr ή τηλεφώνησε στο 6941 538 037.
Αν το e-shop σου δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης, ξεκίνα συμπληρώνοντας την φόρμα.

Θα κάνω μια εντελώς δωρεάν ανάλυση του e-shop σου και θα δούμε μαζί τι θα κάνουμε για να πιάσεις κορυφή!

Δες εδώ το πιο πρόσφατο eshop που κατασκεύασα ->

 

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης • Προώθηση ιστοσελίδων
Ηλίας Σεκέρης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Δες ακόμα

Κορονοϊός Covid-19 Δες τα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο

Κορονοϊός Covid-19 Δες τα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο

Κορονοϊός Covid-19 | Στατιστικά Δημιούργησα την παρακάτω εφαρμογή, μέσω της οποίας εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά της εξάπλωσης του ιού Covid-19. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενσωμάτωσης της εφαρμογής των στατιστικών στην ιστοσελίδα σου μέσω του κώδικα...

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές: Πως να ανέβω θέση στην κατάταξη της Google

SEO τεχνικές για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας! Το SEO είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε με στοχοθετημένους καταναλωτές. Με τις SEO τεχνικές εστιάζουμε στην διάδοση του μηνύματός σας. Στο να επικοινωνήσετε την υπηρεσία σας και...